sunnuntai 2. toukokuuta 2010

k r t e k


(Koulutyö)
Kuvitteellinen tilaustyö x
Bändijuliste

Lyijykynät HB ja 2B
skannaus
Photoshop ja Illustrator

2 kommenttia:

Sanja kirjoitti...

Kommentoin nyt vihdoinkin kun olen niin kauan seurannut tätä blogia :) Tykkään paljon kaikista töistäsi ja voin vain kadehtia miten osaat käyttää kaikenlaisia välineitä.
Olisin kiinnostunut tuosta graafisesta muotoilusta, mitä kaikkea siellä opetetaan ja pitää sisällään? Voisin googlettaakin mutta kysyn mielummin suoraan ihmiseltä, jolla on kokemusta. Tahtoisin lukion jälkeen hakea johonkin kuvataide/media tms. alalle ja olen vähän hukassa että mitä kaikkea on tarjolla. :)

Janika kirjoitti...

Kiitosta paljon tykkäämisestäsi ja oon ilonen siitä että joku on jopa seurannut tätä!= )
Itsehän oon opiskellut vasta kohta yhden lukuvuoden graafista, mutta kyllä tässä on ainakin jotain opittu. Ainakin sen, että stressiä todellakin täytyy sietää! Vaikka itselläni ei sellaista kärsivällisyyttä löydy, niin graafisia tehtäviä koulussa tekemällä tämä puoli itsessä välttämättäkin parantuu : D Muuten graafinen muotoilu/suunnittelu sisältää mm. yritysgrafiikan suunnittelua. Tai se on ehkä se mistä graafikko leipänsä saa suurimmalta osin. Myös kaikenlainen projekti- ja ryhmätyöskentely on aika keskeistä työelämässäkin ja opiskeluaikana. Graafikko voi myös toimia itsenäisenä yrittäjänä, jolloin saa itse periaatteessa päättää millaisia töitä ottaa vastaan. Yrityskuvan parantaminen ja suunnittelu, tuotekehitys (esim. pakkaussuunnittelu) ja mainosflyerien sekä muiden julisteiden ja julkaisujen teko kuuluu graafikon hommiin. Myös sanomalehti- ja painotaloissa työskentelyä voi olla. Koulussa toki opiskellaan kaikkien ohjelmien käyttöä, joilla näitä sitten pääosin toteutetaan. Ja meille on ainakin painotettu sitä, että muotoilija osaa piirtää ja/tai ilmaista visionsa niin selvästi, että asiakas sen ymmärtää.
Täs ainaki oli kaikki tärkein, joka nyt tulee mieleen..Kiva että oot kiinnostunut ja vielä parempi jos minusta oli apua!= )

Viivoilla mukana